SYN | Carolina Johansson

Carolina Johansson

Annons

SYN

Idag var jag och handlade det sista inför fredagens fotografering. Handlade nya klackar till en av modellerna , nylomstrumpor, hårnålar och hårprodukter. Men fick även ett mail idag från a.nordin som ville plåta den 31/8 nu på lördag så handlade en ny bas till det. Det blev tidigare med en plåtning än vad jag hade trott, hur kul som helst! 

När jag var i stan och handlade så gick jag och kollade synen då jag börjat känna att jag ser lite sämre o får ont i huvudet. Så fixade 2 par nya glasögon. Glasögon, solglasögon eller bara bågar är så jäkla snyggt så det var ju nästan bara roligt att det var dags att få dålig syn! 

 

Brillorna är klara om ca 2 veckor så mer va dem får ni se då! 

IMG_2054

Mina genomskinliga heels från sugarfree shoes

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats