Countryside look | Carolina Johansson

Carolina Johansson

Annons

Countryside look

Idag var jag ledig så åkte till Strängnäs för att hälsa söta mamma . Jag kom ganska tidigt så har hunnit övningsköra och nu ska jag sätta mig med lite jobb. 

Idag har jag på mig mina slitna jeans som jag snart måste slänga ,but i love them too much så det kommer inte hända förns sömmarna spricker helt! Sen har jag på mig en svart sjal från Åhlens, stickad kofta från Vero Moda med en snygg dragkedja på sidan, svart gellack, egendesignat armband i silver och sedan ett armband med små silverfärgade dödskallar som en vän till mig tillvärkar. Runt halsen har jag kvinnotecknet, köpte det på Ebay för någon vecka sedan och nu är det helt klart favorithalsbandet! Till det här har jag mina snygga fransade cowboy boots, tyckte det var passande här at the countryside. Gillar att blanda till stilar, så det är kul när man får till en lite trendig och snygg countryside look. 

Idag har jag en enkel och naturlig sminkning och håret utte i en simpel hästsvans.

 

IMG_9357IMG_9358IMG_9373IMG_9438IMG_9435IMG_9430IMG_9420IMG_9418

 

Xoxo

Stylisten

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats